Tervetuloa.
Louhi-kauppa on palvelu, joka sisältää sähköisessä muodossa Järvenpään kaupungin rakennuspiirustusaineistoja
Pikahaku
Aloita haku kirjoittamalla osoite, kiinteistötunnus tai rakennuslupatunnus
Hae osoitteella (esim. Seutulantie 12), kiinteistö- tai rakennustunnuksella (esim. 186-7-712-11)
tai kohteen rakennuslupatunnuksella (esim. 12-0295).
Palvelun aineistot
Rakennuspiirustukset
Rakennuspiirustukset
Etsi ja selaa rakennuspiirustusaineistoja osoitteen, kiinteistö-/rakennustunnuksen tai rakennuslupatunnuksen perusteella.
Tiedotteet
20.6.2017
Kesällä palvelua rajoitetusti
Uusien asiakirjojen tallennus kesätauolla 3.-30.7.2017. Arska-palvelu palvelee loma-aikana olemassa olevalla aineistollaan. Palveluun ei lisätä uusia asiakirjoja tänä aikana. Kiireettömät asiakirjapyynnöt voi laittaa palvelupisteen sähköpostiin tekninen.palvelu(at)jarvenpaa.fi. Tilaukset pyritään saamaan palveluun mahdollisimman pian loma-ajan jälkeen ja niistä ilmoitetaan erikseen. Kiireellisissä asiakirjapyynnöissä on hyvä ottaa yhteyttä palvelupisteeseen puh. (09) 2719 2880 ma-to 9-15, pe 8-13. Sähköinen rakennusvalvonta toivottaa kaikille aurinkoista kesää!
Louhi-kauppa on Järvenpään kaupungin Rakennusvalvonnan tarjoama aineistojen myyntipalvelu. Palvelun aineisto on tekijänoikeudellisesti suojattua (katso tekijänoikeushuomautus käyttöehdoista). Palvelun sisällöstä vastaa Rakennusvalvonta, palvelua ylläpitää Sito. Palvelun toimittajat eivät vastaa sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä.